Feedback

Tullia Urschitz (Istituto Comprensivo Bartolomeo Lorenzi - Fumane Verona - Italy): „Thanks to you Mihai for the invite and the great organization!”
Tsetsa Hristova (Vocational Secondary School of Computer Technologies and Systems): „I also want to thank Mihai for invitation and possibilities my students to participate at Robotor 2017, for hospitality and good organization!”
Sauciuc Daria Ecaterina (Clubul Copiilor Tg. Neamț): „A fost foarte frumos! :)”
Panagiota Argiri (Protypo Genikó Lýkeio Evangelikis Scholís Smýrnis): „Congratulations! Jealoous for no participation! I hope your are so successful every time!”
Moisescu Maria Cristina (Liceul Tehnologic „Dacia” Pitești): „Mi-a plăcut la acest proiect organizarea, schimbul de expriență și consider că m-a ajutat să mă dezvolt și profesional prin temele pe care le-a abordat la simpozion și în cadrul concursului. Îi felicit pe organizatori și pentru sponsorii care au fost deosebiți și cărora a reușit să le capteze atenția. Mă bucur că am participant la activitățile relevante ale concursului „Robotor 2017”. Învățăm din orice activitate științifică și elevii cu care participăm rămân cu amintiri deosebite și cu un bagaj de cunoștințe destul de solid. Felicitări!”
Marina Vasileva (NGO Friends of Education): „Thanks to all students #Robotor2017 @mihai_agape.”
Marilena Oprea (Centrul de excelență pentru robotica educaționala Vrancea): „Robotor este un concurs ce reprezinta, deopotrivă pentru elevi și profesori, o provocare și o oportunitate de a se afirma, de a învăța și de a găsi noi căi de dezvoltare profesională. Felicătări organizatorilor! ”
Luisian Grigore (Palatul Copiilor Botoșani): „Mulțumim pentru tot. Felicitări pentru organizarea impecabilă.”
Liliana Nesu (Colegiul National „Unirea" Focșani): „Un concurs care lanseaza provocari inovative. Felicitari! ”
Jose Soares (Agrupamento de Escolas de Vieira de Leiria, Marinha Grande, Portugal): „One more time Robotor was a big STEM festival! Great work Mihai Agape! Mulțumesc!”
Gheorghe Sauciuc (Colegiul Tehnic „Ion Creangă” Tg. Neamț): „Felicitări !!”
Gheorghe Crîșmăriuc (Palatul Copiilor Iași - Târgu Frumos): „Un accent mai mare pentru zonele unde se face totuși robotică, cu referire la nr. de concurenți și de echipe.”
Epure Tiberiu Emanuel (Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi Botosani): „Un concurs excelent din toate punctele de vedere. ”
Dana Cristina Sauciuc (Clubul Copiilor Tg. Neamț): „Foarte bună organizare!!! Locația ar fi bine să se schimbe anual, cu menținerea coordonatorilor! ”
Cucu Amalia-Mihaela (Palatul Copiilor Deva): „Organizarea concursului a fost foarte bună din toate punctele de vedere. Să existe ambele variante hard și kit la cât mai multe concursuri. ”
Constantin Voiniciuc (Liceul International de Informatica Bucuresti): „Mulțumim pentru tot. Un efort mare din partea dumneavoastră neapreciat pe măsură.”
Brianna Alexandra Stan (Liceul International de Informatica Bucuresti): „Felicitări pentru efortul depus! Ne-a placut foarte mult.”

English