Jurnale

TEAM 2017

Mihai Agape

În perioada 30.11 – 03.12.2017 am participat împreună cu 3 membri ai cercului de electronică Conexiuni de la Filiala Orșova—Claudiu, Andrei și Alex—la cea de a XII-a ediție a Concursului Național de Construcții Electronice TEAM, organizat de Palatul Copiilor Botoșani la Hotelul Europa.

Română

Inventica 2017

de Emilia Drăghicescu, Akis Vuc, Claudiu Savu și Mihai Agape

În perioada 27 – 29.10.2017, am participat la Concursul Național de Creație Tehnică „Învățăm să inventăm”, organizat la Palatul Copiilor Iași.

20171028_101746

Română

Mulțumesc

de Florin Trif

Încep să scriu aceste rânduri deoarece am un sentiment de datorie față de un om special, un profesor așa cum toți cred că ar trebui să fie, un exemplu de urmat în viață și un prieten care a însemnat și înseamnă foarte mult pentru mine. Sunt sigur că și pentru alții.

Română

Nu profesez in electronica, dar...

de Lisabona-Emanuela Dumitrescu

Numele meu este Emma și sunt o fostă elevă a cercului de Electronică Conexiuni, condus de domnul profesor Mihai Agape.

Când am venit prima dată la Clubul Copiilor, am venit doar pentru că un „domn ” cu fața senină, a venit la liceu și într-una din ore ne-a prezentat ce anume se întâmplă la cercul de Electronică. Mi se pare că eram în ora de matematică, un plus pentru mine. Trebuia să-l răsplătesc cumva pe domnul cu fața senină.

Română

Miele – Conexiuni – Electronica

Joi, 10 august 2017, dl. Hartmut Hohaus, Director General al companiei SC Miele Tehnica SRL, și dna Aurelia Florea, Director Resurse Umane al aceleiași companii, au făcut o vizită la Filiala Orșova a Palatului Copiilor Drobeta Turnu Severin. Am fost onorat, cu atât mai mult cu cât este prima oară în cei 24 de ani de când coordonez cercul de Electronică când suntem vizitați de manageri ai unei mari companii ce activează în domeniul electronicii.

Română

Conti ShowOff 2017 – O altă modalitate de evaluare

Doisprezece membri ai cercului de electronică Conexiuni—de la Filiala Orșova a Palatului Copiilor Drobeta Turnu Severin—au participat în data de 10 iunie 2017, împreună cu câțiva părinți și cu mine—Mihai Agape, coordonatorul cercului Conexiuni—la evenimentul Conti ShowOff 2017, desfășurat la sediul din Timișoara al companiei Continental Automotive Romania (CAR).

Română

Pagini