Proiectul Scientix are 21 de ambasadori din România

În perioada septembrie – noiembrie 2016 s-a desfășurat prima ediție a cursului de formare pentru ambasadori Scientix, #Training4Scientix. Cursul s-a adresat profesorilor ȘTIM (Științe Tehnologie Inginerie Matematică) care doresc să fie membri ai Comitetului de profesori Scientix 3. Cursul online a fost dezvoltat pe platforma Moodle a portalului Scientix. Scopul cursului a fost atât familiarizarea profesorilor cu instrumentele și practicile Scientix, cât și dezvoltarea unor deprinderi utile în activitatea didactică.

Dintre profesorii care au absolvit cursul, au fost selectați un număr de 175 de ambasadori Scientix din 36 de țări. Printre aceștia sunt 21 de ambasadori din România, ceea ce este o dovadă a interesului de care se bucură domeniul ȘTIM în rândul profesorilor din țara noastră. Lista ambasadorilor poate fi consultată pe site-ul Scientix. Felicitări tuturor colegilor pentru nominalizarea ca ambasadori Scientix și succes în provocările care îi așteaptă!

Ambasadorii Scientix contribuie la diseminarea activităților Scientix la nivel național și joacă un rol activ în sprijinirea inovației în domeniul ȘTIM din țara lor. Comitetul de profesori Scientix se va mări la începutul anului viitor cu o parte din absolvenții celei de a doua ediții a cursului de formare pentru ambasadori Scientix, care se desfășoară în perioada noiembrie 2016 – februarie 2017.

Vă invit să folosiți în activitatea didactică resursele puse la dispoziție prin intermediul proiectului Scientix!

Română